Matchnummer: 130341064
Samling:15:45
Hörja IF- Sibbhults IF
2019-05-05 21:11
Dagens match spelar vi borta mot Hörja. Domaren blåser igång matchen och vi sätter fart framåt sätter press och kommer till en del avslut. Redan efter 10 minuter får Filippa.M sätta matchens första mål, och redan efter 30 minuter är det dax igen  när Livia.D-M får iväg ett skott  som resulterar till 0-2. Sen så återigen blir vi passiva vi vinner inga första bollar, vi slår ifrån oss bollen, vi har svårt att ha kontroll på bollen som studsar lite som den vill på gräset, vi dra även ner på tempot en aning , så dom sista 15 min i första halvlek kommer Hörja närmare ett mål än va vi gör.  Andra halvlek börjar lite som första vi jobbar på bra och har en del anfall. I matchminut 56 gör tyvärr Hörja mål genom en liten försvarsmiss. Men tjejerna krigar på och det blir lite för mycket luft bollar emellanåt pga den ganska dåliga planen. Det står 1-2 i bara 4 min sen är våran målkanon frame igen och får in ett förlösande 1-3 och i match minut 79  kommer  en fin djupledboll ifrån Elin.A som Vanda.A fångar in och går mot mål och sätter ditt 1-4 vilket blir slutresultatet.  Lagets bäste spelare blev Livia Devnell Malmberg.