SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sibbhults Idrottsförening
Herrar

Sibbhults IF
4 - 0
Farstorps GoIF
Sibbhults IF4 - 0Farstorps GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 maj, 19:00
Plats:Färevallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130162052
Samling:18:00
SIF-Farstorp
2019-05-25 10:38
SIF-Farstorp 4-0 (1-0) Erik, Salah, Petter 2

Igår möte vi Farstorp som inledde serien med 5 raka vinster, men som nu hade 2 raka nederlag mot Ballingslöv och våra banemänn Tyringe. Jag väntade mig en tuff och jämn match då Farstorp är ett bra lag och säkert skulle vara rejält taggade för att vända sin trend. Ur vårt eget perspektiv så har vårat spel hackat betänkligt trots våra vinster, men en styrka att vinna när spelet inte har fungerat. Igår på samlingen så tog jag upp hur viktigt det är att gå tillbaka till vårt grundspel samt att ha mod, löpvilja och glädje när vi spelar.
Matchens första 45 min var en jämn tillställning där man märkte hur viktig matchen var för båda lagen. Det var en tät halvlek med få målchanser. Det skulle dock komma ett mål och det var från oss. Målet kom efter en bra slagen frispark från Piddi som nådde fram till Erik som resolut satte 1-0 med pannan.
I halvlek så tog vi upp vikten av att fortsätta spela som vi gjort under de första 45 min.
Den andra halvleken var än bättre från vår sida. Där var bara en liten period som vi gick ner oss lite och det var efter att vi missat vår straff och Farstorp med det fick extra energi.
Vi fortsatte att spela vårt spel och det belönade sig med att vi gjorde 2-0 genom Salah. När det var ca 15 min kvar så kom Petter in och vilket inhopp det blev. Petter gör både 3-0 och 4-0 efter två vackra anfall helt enligt skolboken.
Summering av matchen är att det var glädje, mod och en löpvilja för varandra som jag inte sett sedan träningsmatcherma.
Ni är efter denna matchen värda all beröm. Var stolta över er prestation för det är NI som tog tag och spelade som ett lag skall göra. 
//Mange
 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Mötesplats Färevallen
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer