Var med och sponsra "Mötesplats Färevallen"
2019-01-11 08:45
Mötesplats Färevallen -Ett fritidsområde för alla!
2018 påbörjades byggnationen av det som ska bli Mötesplats Färevallen – ett fritidsområde för alla.
En del i detta projekt är att anlägga en ny fotbollsplan med konstgräs. Konstgräsplanen kommer att ge våra lag nya träningsmöjligheter även på vintertid och ger ett lyft till hela föreningen och byn.
Konstgräsplanen kommer stå till allmänhetens förfogande på tider då den inte utnyttjas av föreningen eller är uthyrd.
Nu behöver föreningen investera i maskiner för att klara av att sköta om det nya området och ber därför om ditt bidrag. Genom att sponsra kvadratmeter av planen så ger du oss goda förutsättningar att sköta om området på allra bästa sätt.

Mötesplats Färevallen - ett fritidsområde för alla

Färevallen är idag en idrottsplats som är begränsad i huvudsak till fotboll. Genom projektet så vill vi ändra på detta och skapa en idrottsplats för fler målgrupper. Vi vill att Färevallen blir en inkluderande mötesplats för flera olika bakgrunder, grupper, åldrar och intressen. Vi vill skapa en attraktiv mötesplats för motion, spontanidrott och umgänge. Ett fritidsområde för alla. Vi breddar idrottsplatsens aktiviteter med boulebana, utegym, multiarena samt padeltennis. Vi bygger också en ny fotbollsplan med konstgräs. Detta görs för att få en mer funktionell och ett mer flexibelt fritidsområde samt en ökad tillgänglighet för årets alla månader.

Finansiering sker med beviljade medel från Boverket, Riksidrottsförbundet, Skånes Ess, Glimåkra sparbanksstiftelse, Svensk Fotboll och Östra Göinge kommun. Sibbhults IF kommer att satsa egna medel samt ett stort ideellt arbete. Hela området beräknas kosta 7,3 miljoner kronor att bygga.

Sponsra föreningen med ett bidrag om 100kr per kvadratmeter och hamna på vår hemsida som konstgrässponsor.

Sponsra med fem kvadratmeter eller mer och få ditt namn på en skylt som sätts upp i anslutning till konstgräsplanen.

Swish: 123 695 86 98

Märk betalningen med ert namn samt ”konstgräs”. Tack för ditt bidrag!

Påminnelse2021-05-07 19:17