Styrelsen meddelar beslut
2020-03-28 19:17
På grund av den rådande situationen med coronapandemin och viruset Covid-19 så meddelade regeringen igår att man, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, förbjuder arrangemang för mer än 50 personer. Detta gäller från och med söndag 29/3. Med anledning av det så har Sibbhults IF:s styrelse bestämt följande:

• Matchen som skulle spelats på Färevallen under söndagen mellan Sibbhult och Knislinge ställs in. Vi avvaktar sedan besked från Skånes FF i veckan innan vi fattar fler beslut angående matcher.
För att minska risken för smittspridning så har styrelsen också beslutat att:

• Omklädningsrummen på Färevallen inte kommer vara tillgängliga för spelarna. Kom ombytta till träning och duscha sedan hemma. Vill enskilda personer av någon anledning söka dispens så tar man upp det med sin respektive tränare.
Detta gäller tillsvidare. Hela samhället sätts på prov under rådande omständigheter och vi måste ta till försiktighetsåtgärder.

Ta hand om varandra! Stanna hemma om ni känner er hängiga! Och kom ihåg att tvätta händerna!

Styrelsen Sibbhults IF