Till ledare och publik vid ungdomsmatcher
2020-04-28 16:39
På grund av vissa oklarheter så önskar vi komma med information angående kiosk och publik vid ungdomsmatcher.

Eftersom ungdomsfotbollen tillåts men det fortfarande gäller förbud mot folksamlingar på fler än 50 personer så ser vi helst att man inte närvarar som publik vid ungdomsmatcher. Ledarna har ansvaret för att förbudet mot folksamlingar på över 50 personer följs vid match.

Kiosken får vara öppen. Då gäller att högst två personer får vistas där samtidigt. Korv och kaffe försäljning ska i största möjliga mån skötas utomhus.

Styrelsen Sibbhults IF

Påminnelse2021-05-07 19:17