Nu stundar seriespelet!
2021-06-01 12:26

Äntligen! Så summerar nog de flesta spelare och ledare faktumet att vi till helgen kör igång seriespelet. Det har varit ännu en ovanligt lång försäsong och att vi kommer igång nu första helgen i juni har varit efterlängtat. Serierna har tillslut klubbats som dubbelserier och kommer att avgöras utan några kvalmatcher, alltså bara ett lag som går upp och två som åker ur i de flesta serierna. Sibbhults IF:s seniorer har hela tiden varit för en serie med dubbelmöten och är nöjda med att äntligen få komma igång.

Då vi med dagens lättnader i restriktionerna nu tillåts att ha 100 personer i publiken så är vi oerhört glada att få välkomna alla er som längtat efter att få se Sibbhults IF spela fotboll igen tillbaka till Färevallen. Men, det är viktigt att fortsatt tänka på att hålla avtsånd och visa respekt för varandra när vi njuter av att kolla på fotboll. Följ anvisningarna som finns uppsatta, detta är extra viktigt vid kiosken då där annars lätt uppstår situationer med trängsel. Ta det lugnt, alla kommer få avnjuta sin korv eller kopp kaffe, vi lovar.

Damerna och herrarna har slitit hårt under vintern och våren för att vara beredda på den dagen som nu snart är här. Åtskilliga timmar har lagts ner på träningsplanen och nu ska de äntligen få mäta sig med andra lag. Kom ihåg att vi alla är på Färevallen för att stötta våra respektive lag. Vi ska visa respekt mot varandra, gästande supportrar, spelare, ledare och domare. Gör vi alla detta tillsammans så blir upplevelsen att gå på fotboll något som skänker alla glädje.

På fredag den 4/6 kl 19.00 så spelar herrarna premiär borta mot Wä IF. Vi hoppas på en härlig premiär där grabbarna plockar poäng med sig hem till Färevallen. På lördag är det sedan dags för årets första tävlingsmatch på Färevallen då damerna välkomnar Sösdala till Sibbhult. Kl 12.00 är det avspark och vi utlovar taggade spelare och taggad grillmästare. På söndag (fel på bilden) är det herrarnas U-lag som välkomnar Lönsboda kl 17.00 och på måndag välkomnar damernas U-lag Bromölla till Färevallen. Den matchen drar igång kl 19.00. Hjärtligt välkomna till Färevallan för att följa matcherna!

För de som redan nu vill få en smygtitt på lagen så spelar herrarna ikväll träningsmatch mot Glimåkra på Färevallen. Matchen drar igång kl 19.00. Damerna åker ikväll till Lörby för att spela träningsmatch och imorgon kan ni se damernas U-lag träningsspela mot Vinnö kl 19.00 på Färevallen.

För att följa datum och tid för alla matcher reckomenderar vi att ni går in och kollar i våran kalender. Följ oss också på Facebook och Instagram.

Återigen, varmt välkomna till Färevallen!

Nu stundar seriespelet!2021-06-01 12:26