Sibbhults Idrottsförening
Herrar

Knapp förlust mot Osby
2020-02-23 07:21
Förra året skiljde de två divisioner mella Sibbhult o Osby, igår va de en stolpträff ifrån oavgjort.

Läget från start: Noah L - Melvin, Gabbe, Erik, Piddi- Ea,  Wilmer- Ola, Wille, Melker- Albin
Bänken: Stenis, Petter, Hakim, Farsa

Första halvlek är jämn, även om Osby har lite mer boll än oss. De blåser rejält och gör de lite svårspelat för båda lagen. Osby gör halvlekens enda mål efter lite slarv av oss och en bra djupledsboll. Mycket mer än så skapar inte något av lagen.

Andra halvlek är lite öppnare, men de mesta av spelet sker på mittplan utan att något av lagen kan ta sig till några farliga lägen. Osby vill rulla boll, men vi ligger bra i våra positioner och försöker ge dom lite tid och utrymme. Med 15 kvar lyckas Osby kontra in 2-0 när vi än en gång inte lyckas döda ett anfall utan får en omställning mot oss.
Men med 5 min kvar reducerar Abbe efter ett mycket fin förarbete av Gabbe!
2-1 blir slutresultatet och jag tycker det finns mycket att vara nöjda över, framförallt i försvarsspelt. Sen finns det en del i det egna spelet där det brister, tempo o beslutsfattning bl.a. Men vi är på rätt väg och jobbar vidare med träning på måndag och sedan blir de match mot Älmhult på Vallen på onsdag.
Extra plus till Noah L som ställer sig i målet o gör de riktigt bra. Också plus till Gabbe, Ea o Wilmer (till hans röda) som gör de riktigt bra i det defensiva spelat och vinner mycket boll.

Nyförvärv inför 20242024-02-21 16:50
Årsfest 20232024-02-21 16:36
Sibbhult - Jämshög 2024-02-21 16:22
Herrsektionen 20242023-03-07 19:45
Årsfest 20212022-02-27 13:39
2022-02-27 13:35
2022-02-27 13:28
Derby mot Lönsboda2020-06-18 06:17