Välkommen till Mötesplats Färevallen!

Intersport Webbshop
2021-01-21 15:43

För tillfället går det inte att komma åt föreningens webbshop hos Intersport. Kollektionen håller på att uppdateras och vi har inte fått datum då det ska vara klart men håll utkik för den kommer att öppnas upp inom kort!
Damer
Fotbollsbloggen Kristianstadsbladet
2021-01-06 20:23, Damer

Vintervila för padelbanan
2020-10-30 20:43

Nu är vi inne på säsongens sista dagar. Från och med söndag 1/11 är padelbanan stängd för säsongen och vi öppnar åter till våren.

Stort tack till alla padelspelare för denna säsongen, välkomna åter till våren!
Publik är nu välkommen till seniormatcherna
2020-08-13 10:00
Efter att det kommit nya riktlinjer från Svenska fotbollsförbundet så har styrelsen nu beslutat att publik återigen är välkommen till klubbens seniormatcher på Färevallen.

Vi kommer på våra matcher att släppa in max 50 personer i inträdet sedan är det stopp.

Det är viktigt att alla tar sitt eget ansvar vad gäller att hålla avstånd och inte trängas på matcherna.
Kiosken kommer att vara öppen och där finns det anslagna regler för hur man handlar säkert utan trängsel.

Handsprit kommer att finnas utplacerat på olika ställen, så använd dessa.

Känner du dig sjuk eller uppvisar några som helst symptom så stannar du hemma, så ses vi en annan gång.

Välkomna!

Sibbhults IF:s styrelse
Köp en supportertröja eller halsduk och stötta klubben!
2020-07-13 15:27

Nu har äntligen våra t-shirts och halsdukar kommit, dessa finns att köpa på förmiddagarna måndag till fredag på Färevallen av vår vaktmästaren (han är oftast på plats). Betalning sker via swish eller kontant.

Halsduk 150:-

T-shirt 70:-  (finns i storlekarna: S, M, L, XL, XXL, XXXL)

Har ni några frågor? Kontakta Anders Krafft 0703-148680

Färevallen åter öppet för uthyrning
2020-06-15 20:46
På kvällens styrelsemöte omvärderades klubbens restriktioner kopplade till Covid-19. Styrelsen beslutade att restriktionerna ska finnas kvar tills vidare, förutom den som gäller uthyrning av Färevallen.

Styrelsen beslutade att Färevallen återigen finns tillgänglig för uthyrning och att det är upp till den hyrande att följa de restriktioner som finns från Folkhälsomyndigheten.

Till ledare och publik vid ungdomsmatcher
2020-04-28 16:39
På grund av vissa oklarheter så önskar vi komma med information angående kiosk och publik vid ungdomsmatcher.

Eftersom ungdomsfotbollen tillåts men det fortfarande gäller förbud mot folksamlingar på fler än 50 personer så ser vi helst att man inte närvarar som publik vid ungdomsmatcher. Ledarna har ansvaret för att förbudet mot folksamlingar på över 50 personer följs vid match.

Kiosken får vara öppen. Då gäller att högst två personer får vistas där samtidigt. Korv och kaffe försäljning ska i största möjliga mån skötas utomhus.

Styrelsen Sibbhults IF
Damer, 03/12 15:01