Välkommen till Mötesplats Färevallen!

Köp en supportertröja eller halsduk och stötta klubben!
2020-07-13 15:27

Nu har äntligen våra t-shirts och halsdukar kommit, dessa finns att köpa på förmiddagarna måndag till fredag på Färevallen av vår vaktmästaren (han är oftast på plats). Betalning sker via swish eller kontant.

Halsduk 150:-

T-shirt 70:-  (finns i storlekarna: S, M, L, XL, XXL, XXXL)

Har ni några frågor? Kontakta Anders Krafft 0703-148680

Färevallen åter öppet för uthyrning
2020-06-15 20:46
På kvällens styrelsemöte omvärderades klubbens restriktioner kopplade till Covid-19. Styrelsen beslutade att restriktionerna ska finnas kvar tills vidare, förutom den som gäller uthyrning av Färevallen.

Styrelsen beslutade att Färevallen återigen finns tillgänglig för uthyrning och att det är upp till den hyrande att följa de restriktioner som finns från Folkhälsomyndigheten.

Till ledare och publik vid ungdomsmatcher
2020-04-28 16:39
På grund av vissa oklarheter så önskar vi komma med information angående kiosk och publik vid ungdomsmatcher.

Eftersom ungdomsfotbollen tillåts men det fortfarande gäller förbud mot folksamlingar på fler än 50 personer så ser vi helst att man inte närvarar som publik vid ungdomsmatcher. Ledarna har ansvaret för att förbudet mot folksamlingar på över 50 personer följs vid match.

Kiosken får vara öppen. Då gäller att högst två personer får vistas där samtidigt. Korv och kaffe försäljning ska i största möjliga mån skötas utomhus.

Styrelsen Sibbhults IF
Information till spelare, ledare och föräldrar angående nya riktlinjer
2020-04-17 12:31
Igår kom Folkhälsomyndigheten med nya besked angående fotbollsmatcher. Idag har Skånes FF kommit med nya riktlinjer för den lokala fotbollen. Därför informerar vi om följande:

Seniorer

• Inga matcher tillåts med omedelbar verkan.
  • Seriespel upptas tidigast den 15:e juni, och spelas då som enkelserie.
  • Om serien startar 15:e juni så meddelas detta senast 1:e juni
Juniorer (17-19 år)

• Inga matcher tillåts med omedelbar verkan.
  • Träningsmatcher som tidigast 15:e juni.
  • Seriespel tidigast i augusti.
Ungdomsfotboll (födda 2002 eller senare)

• Seriestart 1:e maj
  • Sammandrag för 8 åringar rekommenderas starkt att inte genomföras, detta på grund av folksamlingar.
  • Föreningsarrangerade cuper kan genomföras, om det går att möta Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi påminner också om att följande fortfarande gäller tills dess att något annat meddelas:

• Träningen är inte obligatorisk.
• Spelare ska komma ombytta inför träningar och matcher.
• Omklädningsrum används enbart som kapprum.
• Man delar inte personlig utrustning (ex. vattenflaskor).
• Övningar med närkontakt bör undvikas.
• Ingen publik är tillåten på Färevallen, detta enligt Skånes Fotbollsförbunds riktlinjer.
• Kioskverksamheten upphör tillsvidare.
• Föreningsmöten inomhus bör undvikas.
• Ansvaret ligger hos respektive tränare att föreskrifter fullföljs.

Området och klubbstugan
• Verksamheten på Aktivitetsplanen (inkl. Paddelspel) tillåts under eget ansvar.
• Klubblokalen på Färevallen hålls stängd för uthyrning.

Styrelsen i Sibbhults IF
Styrelsebeslut 2020-04-06 angående Sibbhults IF:s verksamhet
2020-04-06 22:00
Efter styrelsens sammanträde ikväll har vi nu ny information att delge våra medlemmar. Vi ber spelare och ledare att noga läsa igenom och följa de nya riktlinjerna för föreningens verksamhet. Beslutet omprövas vid nästa sammanträde som är planerat till 2020-04-20, eventuellt tidigare vid nya beslut eller rekommendationer från regering eller Folkhälsomyndigheten.
Styrelsens beslut är följande:

Styrelsebeslut (2020-04-06)

Träning och match
• Träningsverksamheten tillåts.
• Träningsmatcher tillåts, tillsvidare enbart med lag från nordöstra Skåne.
• Träningen är inte obligatorisk.
• Spelare ska komma ombytta inför träningar och matcher.
• Omklädningsrum används enbart som kapprum.
• Man delar inte personlig utrustning (ex. vattenflaskor).
• Övningar med närkontakt bör undvikas.
• Kioskverksamheten upphör tillsvidare.
• Föreningsmöten inomhus bör undvikas.
• Ansvaret ligger hos respektive tränare att föreskrifter fullföljs.

Området och klubbstugan
• Klubblokalen på Färevallen hålls stängd för uthyrning.

För övriga försiktighetsåtgärder så rekommenderar vi alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Styrelsen för Sibbhults IF
2020-04-06

Uppdatering 2020-04-03
2020-04-03 16:16
Sibbhults IF rekommenderar sina medlemmar att följa Föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.
Styrelsen kommer att ha ett möte på måndagskväll i nästa vecka och återkommer i frågan därefter.
MVH
Styrelsen meddelar beslut
2020-03-28 19:17
På grund av den rådande situationen med coronapandemin och viruset Covid-19 så meddelade regeringen igår att man, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, förbjuder arrangemang för mer än 50 personer. Detta gäller från och med söndag 29/3. Med anledning av det så har Sibbhults IF:s styrelse bestämt följande:

• Matchen som skulle spelats på Färevallen under söndagen mellan Sibbhult och Knislinge ställs in. Vi avvaktar sedan besked från Skånes FF i veckan innan vi fattar fler beslut angående matcher.
För att minska risken för smittspridning så har styrelsen också beslutat att:

• Omklädningsrummen på Färevallen inte kommer vara tillgängliga för spelarna. Kom ombytta till träning och duscha sedan hemma. Vill enskilda personer av någon anledning söka dispens så tar man upp det med sin respektive tränare.
Detta gäller tillsvidare. Hela samhället sätts på prov under rådande omständigheter och vi måste ta till försiktighetsåtgärder.

Ta hand om varandra! Stanna hemma om ni känner er hängiga! Och kom ihåg att tvätta händerna!

Styrelsen Sibbhults IF

Herrar, 18/06 06:17