Välkommen till Mötesplats Färevallen!

Styrelsebeslut 2020-04-06 angående Sibbhults IF:s verksamhet
2020-04-06 22:00
Efter styrelsens sammanträde ikväll har vi nu ny information att delge våra medlemmar. Vi ber spelare och ledare att noga läsa igenom och följa de nya riktlinjerna för föreningens verksamhet. Beslutet omprövas vid nästa sammanträde som är planerat till 2020-04-20, eventuellt tidigare vid nya beslut eller rekommendationer från regering eller Folkhälsomyndigheten.
Styrelsens beslut är följande:

Styrelsebeslut (2020-04-06)

Träning och match
• Träningsverksamheten tillåts.
• Träningsmatcher tillåts, tillsvidare enbart med lag från nordöstra Skåne.
• Träningen är inte obligatorisk.
• Spelare ska komma ombytta inför träningar och matcher.
• Omklädningsrum används enbart som kapprum.
• Man delar inte personlig utrustning (ex. vattenflaskor).
• Övningar med närkontakt bör undvikas.
• Ingen publik är tillåten på Färevallen, detta enligt Skånes Fotbollsförbunds riktlinjer.
• Kioskverksamheten upphör tillsvidare.
• Föreningsmöten inomhus bör undvikas.
• Ansvaret ligger hos respektive tränare att föreskrifter fullföljs.

Området och klubbstugan
• Verksamheten på Aktivitetsplanen (inkl. Paddelspel) tillåts under eget ansvar.
• Klubblokalen på Färevallen hålls stängd för uthyrning.

För övriga försiktighetsåtgärder så rekommenderar vi alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Styrelsen för Sibbhults IF
2020-04-06

Uppdatering 2020-04-03
2020-04-03 16:16
Sibbhults IF rekommenderar sina medlemmar att följa Föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.
Styrelsen kommer att ha ett möte på måndagskväll i nästa vecka och återkommer i frågan därefter.
MVH
Styrelsen meddelar beslut
2020-03-28 19:17
På grund av den rådande situationen med coronapandemin och viruset Covid-19 så meddelade regeringen igår att man, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, förbjuder arrangemang för mer än 50 personer. Detta gäller från och med söndag 29/3. Med anledning av det så har Sibbhults IF:s styrelse bestämt följande:

• Matchen som skulle spelats på Färevallen under söndagen mellan Sibbhult och Knislinge ställs in. Vi avvaktar sedan besked från Skånes FF i veckan innan vi fattar fler beslut angående matcher.
För att minska risken för smittspridning så har styrelsen också beslutat att:

• Omklädningsrummen på Färevallen inte kommer vara tillgängliga för spelarna. Kom ombytta till träning och duscha sedan hemma. Vill enskilda personer av någon anledning söka dispens så tar man upp det med sin respektive tränare.
Detta gäller tillsvidare. Hela samhället sätts på prov under rådande omständigheter och vi måste ta till försiktighetsåtgärder.

Ta hand om varandra! Stanna hemma om ni känner er hängiga! Och kom ihåg att tvätta händerna!

Styrelsen Sibbhults IF

UPPDATERING CORONAVIRUS 2020-03-30
2020-03-22 08:10

Sibbhults Idrottsförening har med anledning av Coronaviruset fått frågor från medlemmar och ledare/tränare kring rekommendationer om träning och matcher. Sibbhults Idrottsförening är inte en kunskapsorganisation i detta område, utan vi hänvisar till Folkhälsomyndigheten. Vi hänvisar även till Svenska fotbollsförbundet råd och riktlinjer- läs dessa här samt informationen som Riksidrottsförbundet har gått ut med- läs den här.

Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten:

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Individens eget val
Det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmsta omgivning kan påverka beslut. Det är alltid individens (vårdnadshavare för de under 18 år) egna beslut om medverkan på träning eller inte. Tänk dock på att inga spelare, ledare m.fl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i föreningens aktiviteter eller matcher.

Sibbhults IF har beslutat om att alla träningar utomhus genomförs tills vidare men det gäller att ledare, föräldrar och spelare tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer, läs här.

Utprovning av klubbkläder- uppskjuten!
2020-03-18 10:44

Enligt direktiv ifrån Intersport så skall inga utprovningar ske ute hos föreningar tills vidare, detta för att minska smittspridningen, många personer på liten yta och samma plagg som provs under en kort period…. Så utprovningen vi skulle haft på måndag 23/3 är uppskjuten!

Webbshoppen är så klart öppen och ni har möjlighet att besöka Intersport Härlöv för att prova ut era kläder där.

Det kommer att bokas en ny tid längre fram för utprovning hos oss på Färevallen, information om detta kommer att skickas ut när det blir dags.

Bingo
Inställt bingo tillsvidare
2020-03-16 12:19, Bingo
På grund av rådande omständigheter gällande Coronaviruset så måste vi tyvärr meddela att bingot är inställt tillsvidare.

Vi återkommer med information när rekommendationerna förändras.

HjVIF / SIF Bingoallians
Ungdomssektion
Ni har väl inte missat....
2020-03-13 22:49, Ungdomssektion
....att ungdomssektionen säljer kläder från Newbody och Ravelli!

Vill ni stötta oss i vårt arbete för våra barn och ungdomar så håll utkik efter någon som säljer. Känner ni inte några barn eller ungdomar i föreningen så kan ni även lägga er beställning via länkarna nedan:

Har ni några frågor eller om ni stöter på problem när ni ska beställa så går det bra att kontakta oss via e-post: linnjohansson85@hotmail.com

Tack för Ert stöd!

Bingo, 16/03 12:19