Välkommen till Mötesplats Färevallen!

Påminnelse
2022-05-06 23:00
Imorgon lördag 7/5 kommer vi och hämtar dina öl- och läskburkar samt PET-flaskor (i Sibbhult). Vi hämtar nästa gång lördagen den 9:e juli. Du kan lämna på Färevallen när som helst om du tycker att det passar bättre.

Vi börjar kl. 10.00 och tar gärna emot skadade och utländska burkar. På grund av stöldrisk är det bra om ni inte ställer ut burkarna/ flaskorna förrän på lördagen.

SIBBHULTS IF TACKAR FÖR DITT STÖD!
Bingo
Bilbingo
2022-05-02 21:58, Bingo

Imorgon tisdag den 3:e maj kl. 18.30 är det äntligen dags för Bilbingo på Färevallen igen!

Hjärtligt välkomna önskar HjVIF/ SIF Bingoallians

Lions Cup
2022-04-29 09:09

På söndag 1/5 drar årets Lions Cup för kommunens yngsta fotbollsspelare igång. Först ut att arrangera cupen är vi i Sibbhults IF. Cupen startar 09.30 och sen är vi igång till efter lunch. Kiosken och grillen kommer att vara öppen hela dagen, här kan ni avnjuta en kopp kaffe eller varför inte en grillad hamburgare samtidigt som ni tittar på våra yngsta spelare när de spelar match.

Välkomna till Färevallen!

Extra Årsmöte
2022-03-22 12:06

Extra årsmöte måndagen den 4 april 18.30 på Färevallen!

En fråga kommer att tas upp, om årsmötet kan bevilja den avgående styrelsens ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

Välkomna!

Hälsar Styrelsen

Nya priser för padel
2022-03-11 07:55

Padelbanan är äntligen öppen för säsongen!

Nu tar vi ytterligare ett steg för att göra det lättare för människor att aktivera sig lite mer i vardagen.

Priserna för padel sänks därför till 120 kr/timme för spel vardagar 08:00-16:00 och 160 kr/timme för kvällar och helger.

Padel ska spelas utomhus där väder och vind ger en extra dimension till spelet och lobbarna kan kyssa molnen!

Rackhyra är 40kr/ rack.

Ett rör med 4 bollar kostar 80kr & swishas på plats.

Vid frågor hör av er till Jessica på 0703717495.

Välkomna till Färevallen.

Presentation av styrelsen för 2022
2022-03-10 15:58
Johnny Nilsson, Fredrik Malmberg, Joel Sjögren, Anders Krafft, Ida Linderoth

Efter att årsmötet hölls sista helgen i februari så har Sibbhults IF nu fått en ny huvudstyrelse. Den nya styrelsen består av en blandning nya ansikten så väl som några mer välbekanta i sammanhanget.

Ordförande - Fredrik Malmberg

Ny ordförande i föreningen valdes på årsmötet och det är ingen mindre än Fredrik Malmberg. Välkänd i kommunen som krögare på Broby Gästis. Fredrik driver tillsammans med frun Sylvia företaget Malmbergs Gastro och dottern Livia spelar i damlaget.

Vice Ordförande - Johnny Nilsson

Rutinerad SIF:are sedan barnsben. Johnny jobbar inom IT-branschen. Mångsysslare med stort intresse i fiske, golf och Liverpool FC.

Kassör - Joel Sjögren

Joel stannar kvar i styrelsen även 2022. Joel jobbar i Glimåkra inom LSS och bor numera i Hörby. Har ett stort intresse för att spela gitarr, fiska eller följa Real Madrids framfart.

Kassör - Anders Krafft

Anders tar klivet ner från ordförandeposten och blir officiellt kassör tillsammans med Joel. Anders lägger mycket av sin tid på Sibbhults IF och både han och frun Lisbeth syns till på nästan varje match. Det är kanske inte så konstigt med fem barnbarn aktiva i föreningen.

Sekreterare - Ida Linderoth

Ida har efter sin spelarkarriär nu tagit plats i styrelsen. Jobbar inom behandling och på att rasta sina små hundar.

Hjälp till Ukraina
2022-03-03 19:00

Henke som är en av föreningens tränare i ungdomssektionen arbetar på åkeriet KGT Trafik AB.  Detta företaget har tagit ett fantastiskt initiativ och ombesörjer transport till Polen, med förnödenheter till det ukrainska folket.

Dom har möjligheterna och viljan att hjälpa! Och det har vi i Sibbhults IF också!

Om du vill bidra med något så går det bra att lämna på Färevallen följande tider:

Imorgon fredag 4/3 08.00-14.00.

Måndag 7/3 och tisdag 8/3 08.00-20.00.

Onsdag 9/3 08.00-17.00.

Det går bra att ställa in det i klubbstugan. Skulle det inte vara någon på plats så ställ sakerna utanför klubbstugan, under taket.

Vi tar gärna emot exempelvis: hela & rena kläder, skor, leksaker, hygienprodukter t.ex. schampo, tvål och blöjor. Vi tar också emot torrvaror t.ex. välling, konserver m.m. (Vi tar inte emot pengar eller färsk- /kylvaror). Allt ska vara packat och förseglat i lådor och uppmärkta med innehåll. Dvs en låda för barnskor, en för hygienartiklar, en för mat. Har ni inga lådor så lägg det i påsar, det ska inte bli ett hinder för att kunna lämna.

Så fram med lådor och ta en titt i era gömmor och var med och hjälp till du också!

Hälsningar Sibbhults IF

Bingo, 02/05 21:58