SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sibbhults Idrottsförening

Välkommen till Mötesplats Färevallen!


2021-12-22 07:44
Vi vill tacka alla som på olika sätt stöttat Sibbhults IF och där med varit en del av vår fantastiska förening, utan er alla hade inte vår förening existerat. Så sträck på er och var stolta över det fantastiska arbete ni har gjort och fortfarande gör!
Vi tackar för i år och ser nu med spänning fram emot vad 2022 har att erbjuda!
 
God Jul & Gott Nytt År
Önskar Sibbhults IF
Huvudtränare klar för herrlaget
2021-11-16 21:00

Nu när säsongen 2021 går mot sitt slut så passar vi på att presentera ny huvudtränare för herrarna inför 2022.Vi välkomnar Oscar Skarp in i rollen som huvudtränare i sin moderklubb. Oscar som gjorde sin seniordebut i SIF och sedan gick vidare för spel högre upp i seriesystemet är sedan en tid tillbaka i moderklubben och har haft rollen som hjälptränare. Nu kommer han axla ansvaret som huvudtränare och gör det på den mest lämpade platsen, i Sibbhults IF. Vi önskar Oscar lycka till och ber att få återkomma om uppdateringar kring Oscars ledarstab framöver.

 

Efter två och en halv säsong vid rodret så slutar Robert Lindecrantz som tränare för Sibbhults A-lag. Han tog över sommaren 2019 och lyckades säkra en kvalplats som man sedan tog till vara på och spelade de efterföljande två säsongerna i division 5. Stort tack till Bobbe och hela hans ledarstab för deras hårda jobb under dessa åren!

 

Styrelsen Sibbhults IF

Padelbanan öppnar för säsongen
2021-02-25 21:31
Då var det dags att öppna upp vår padelbana igen. Från och med lördag kan ni boka. 200kr/h för helger & vardagar efter 16 , övriga tider 160kr/h.

Rackhyra är 40kr/ rack. 

Ett rör med 4 bollar kostar 80kr & swishas på plats. 

Vid frågor hör av er till Jessica på 0703717495.

Uppdatering Intersport webbshop
2021-01-28 05:54
Profilsortiment för Sibbhults IF för säsongen 2021...
SIBBHULTS IF har tillsammans med våra samarbetspartners, NIKE och INTERSPORT, tagit fram vårt ”Profilsortiment” för säsongen 2021...
Din beställning gör du via länk på vår hemsida samt på nedan länk,
https://team.intersport.se/sibbhults-if (länken till webbshoppen hittar ni också i menyn här på föreningens hemsida)
Webshopen öppnas upp den 8 februari för beställning för dom produkter som finns tillgängliga för omgående leverans, samtliga produkter kommer att finnas för beställning/leverans under februari månad , i produktöversikten som följer så finner du preliminära datum för beställning/leverans på dom produkter som har senare leveransdatum än 8 feb ifrån NIKE.. För utprovning, besök INTERSPORT HÄRLÖV.
Nytt för i år är att direkt efter din beställning så börjar det arbetas med din beställning tack vare att samtliga produkter packas och förädlas (trycks) på Intersports centrala lager i Nässjö, detta innebär en kortare leveranstid på din beställning, normalt har du din beställning på 4-6 dagar !
PS, Glöm inte att du att måste vara registrerad som Medlem i CLUB Intersport för att få tillgång till vårt rabatterade pris, välj även Sibbhults IF som förening så stöttar du vår ungdomsverksamhet...

 
Damer
Fotbollsbloggen Kristianstadsbladet
2021-01-06 20:23, Damer

Vintervila för padelbanan
2020-10-30 20:43

Nu är vi inne på säsongens sista dagar. Från och med söndag 1/11 är padelbanan stängd för säsongen och vi öppnar åter till våren. 

Stort tack till alla padelspelare för denna säsongen, välkomna åter till våren!
Publik är nu välkommen till seniormatcherna
2020-08-13 10:00
Efter att det kommit nya riktlinjer från Svenska fotbollsförbundet så har styrelsen nu beslutat att publik återigen är välkommen till klubbens seniormatcher på Färevallen.

Vi kommer på våra matcher att släppa in max 50 personer i inträdet sedan är det stopp.

Det är viktigt att alla tar sitt eget ansvar vad gäller att hålla avstånd och inte trängas på matcherna.
Kiosken kommer att vara öppen och där finns det anslagna regler för hur man handlar säkert utan trängsel.

Handsprit kommer att finnas utplacerat på olika ställen, så använd dessa.

Känner du dig sjuk eller uppvisar några som helst symptom så stannar du hemma, så ses vi en annan gång.

Välkomna!

Sibbhults IF:s styrelse
Nyheter från våra lag
Damer, 25/01 15:11 
Damer, 03/12 15:01 
Damer, 03/12 14:56 
 
Våra sponsorer
Mötesplats Färevallen
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer