SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sibbhults Idrottsförening

Välkommen till Mötesplats Färevallen!


Bingo
Äntligen dags för bilbingo!
2021-06-07 10:16, Bingo

 

 

Nu kan vi komma med det glädjande beskedet om att bilbingon snart är igång igen! Tisdagen den 15/6 kl:18.30 kör vi igång bilbingon på Färevallen. Mer information kommer inom kort. Välkomna!

Nu stundar seriespelet!
2021-06-01 12:26

Äntligen! Så summerar nog de flesta spelare och ledare faktumet att vi till helgen kör igång seriespelet. Det har varit ännu en ovanligt lång försäsong och att vi kommer igång nu första helgen i juni har varit efterlängtat. Serierna har tillslut klubbats som dubbelserier och kommer att avgöras utan några kvalmatcher, alltså bara ett lag som går upp och två som åker ur i de flesta serierna. Sibbhults IF:s seniorer har hela tiden varit för en serie med dubbelmöten och är nöjda med att äntligen få komma igång.

 

Då vi med dagens lättnader i restriktionerna nu tillåts att ha 100 personer i publiken så är vi oerhört glada att få välkomna alla er som längtat efter att få se Sibbhults IF spela fotboll igen tillbaka till Färevallen. Men, det är viktigt att fortsatt tänka på att hålla avtsånd och visa respekt för varandra när vi njuter av att kolla på fotboll. Följ anvisningarna som finns uppsatta, detta är extra viktigt vid kiosken då där annars lätt uppstår situationer med trängsel. Ta det lugnt, alla kommer få avnjuta sin korv eller kopp kaffe, vi lovar.

Damerna och herrarna har slitit hårt under vintern och våren för att vara beredda på den dagen som nu snart är här. Åtskilliga timmar har lagts ner på träningsplanen och nu ska de äntligen få mäta sig med andra lag. Kom ihåg att vi alla är på Färevallen för att stötta våra respektive lag. Vi ska visa respekt mot varandra, gästande supportrar, spelare, ledare och domare. Gör vi alla detta tillsammans så blir upplevelsen att gå på fotboll något som skänker alla glädje.

På fredag den 4/6 kl 19.00 så spelar herrarna premiär borta mot Wä IF. Vi hoppas på en härlig premiär där grabbarna plockar poäng med sig hem till Färevallen. På lördag är det sedan dags för årets första tävlingsmatch på Färevallen då damerna välkomnar Sösdala till Sibbhult. Kl 12.00 är det avspark och vi utlovar taggade spelare och taggad grillmästare. På söndag (fel på bilden) är det herrarnas U-lag som välkomnar Lönsboda kl 17.00 och på måndag välkomnar damernas U-lag Bromölla till Färevallen. Den matchen drar igång kl 19.00. Hjärtligt välkomna till Färevallan för att följa matcherna!

 

För de som redan nu vill få en smygtitt på lagen så spelar herrarna ikväll träningsmatch mot Glimåkra på Färevallen. Matchen drar igång kl 19.00. Damerna åker ikväll till Lörby för att spela träningsmatch och imorgon kan ni se damernas U-lag träningsspela mot Vinnö kl 19.00 på Färevallen.

 

För att följa datum och tid för alla matcher reckomenderar vi att ni går in och kollar i våran kalender. Följ oss också på Facebook och Instagram.

 

Återigen, varmt välkomna till Färevallen!

Padelbanan öppnar för säsongen
2021-02-25 21:31
Då var det dags att öppna upp vår padelbana igen. Från och med lördag kan ni boka. 200kr/h för helger & vardagar efter 16 , övriga tider 160kr/h.

Rackhyra är 40kr/ rack. 

Ett rör med 4 bollar kostar 80kr & swishas på plats. 

Vid frågor hör av er till Jessica på 0703717495.

Uppdatering Intersport webbshop
2021-01-28 05:54
Profilsortiment för Sibbhults IF för säsongen 2021...
SIBBHULTS IF har tillsammans med våra samarbetspartners, NIKE och INTERSPORT, tagit fram vårt ”Profilsortiment” för säsongen 2021...
Din beställning gör du via länk på vår hemsida samt på nedan länk,
https://team.intersport.se/sibbhults-if (länken till webbshoppen hittar ni också i menyn här på föreningens hemsida)
Webshopen öppnas upp den 8 februari för beställning för dom produkter som finns tillgängliga för omgående leverans, samtliga produkter kommer att finnas för beställning/leverans under februari månad , i produktöversikten som följer så finner du preliminära datum för beställning/leverans på dom produkter som har senare leveransdatum än 8 feb ifrån NIKE.. För utprovning, besök INTERSPORT HÄRLÖV.
Nytt för i år är att direkt efter din beställning så börjar det arbetas med din beställning tack vare att samtliga produkter packas och förädlas (trycks) på Intersports centrala lager i Nässjö, detta innebär en kortare leveranstid på din beställning, normalt har du din beställning på 4-6 dagar !
PS, Glöm inte att du att måste vara registrerad som Medlem i CLUB Intersport för att få tillgång till vårt rabatterade pris, välj även Sibbhults IF som förening så stöttar du vår ungdomsverksamhet...

 
Damer
Fotbollsbloggen Kristianstadsbladet
2021-01-06 20:23, Damer

Vintervila för padelbanan
2020-10-30 20:43

Nu är vi inne på säsongens sista dagar. Från och med söndag 1/11 är padelbanan stängd för säsongen och vi öppnar åter till våren. 

Stort tack till alla padelspelare för denna säsongen, välkomna åter till våren!
Publik är nu välkommen till seniormatcherna
2020-08-13 10:00
Efter att det kommit nya riktlinjer från Svenska fotbollsförbundet så har styrelsen nu beslutat att publik återigen är välkommen till klubbens seniormatcher på Färevallen.

Vi kommer på våra matcher att släppa in max 50 personer i inträdet sedan är det stopp.

Det är viktigt att alla tar sitt eget ansvar vad gäller att hålla avstånd och inte trängas på matcherna.
Kiosken kommer att vara öppen och där finns det anslagna regler för hur man handlar säkert utan trängsel.

Handsprit kommer att finnas utplacerat på olika ställen, så använd dessa.

Känner du dig sjuk eller uppvisar några som helst symptom så stannar du hemma, så ses vi en annan gång.

Välkomna!

Sibbhults IF:s styrelse
Nyheter från våra lag
Bingo, 07/06 10:16 
Damer, 25/01 15:11 
Damer, 03/12 15:01 
Damer, 03/12 14:56 
 
Våra sponsorer
Mötesplats Färevallen
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer