Miniknattarna

Välkomna till miniknattarna!

På grund av rådande situation gällande Covid-19 så måste vi tyvärr meddela att vi inte kan genomföra Miniknattarna hösten 2020. Förhoppningen är att vi ska kunna starta upp till våren 2021 igen!

Miniknattarna är en aktivitet för de lite yngre barnen, vi riktar oss till barn födda 2015-2018. Aktiviteten är en föräldra/ barn aktivitet- alltså föräldern deltar under hela passet och det är föräldern som har det yttersta ansvaret för säkerheten för barnet.

I första hand fokuserar vi på att fånga barnens lust till rörelse- det ska vara roligt att röra på sig och det är utan krav, allt sker på barnens villkor. Detta kan innebära allt från rörelse till musik och hoppa på tjockmatta till enklare hinderbanor och lek med boll.

Kom i sköna kläder och medtag vattenflaska.

Kostnad: 200:- För att komma vidare till anmälan tryck här>>

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er till någon av oss ledare>>

Välkomna!