Herrar

Välkommen till Sibbhult IFs Herrar
Herrlaget spelar säsongen 2021 i div 5.
Derby mot Lönsboda
2020-06-18 06:17
Då var det äntligen igång efter en lång försäsong.
Lönsboda startade matchen med hög press och tryckte in 1-0 ganska tidigt. Vi blev tagna på sängkanten och var inte riktigt trygga i vår nya uppställning men jobbade oss sakta men säkert in i  matchen. När vi väl hade positionerat oss tog vi över matchen helt. Lönsboda blev trötta och långa. Vi skapade mycket och hittade många fina kombinationer/löpningar.
Totalt är vi mycket nöjda med laginsatsen men vill lyfta fram Mr Hatrick Petter Andersson.
1-1 Petter ass Noah
2-1 Petter ingen ass
3-1 Noah ass Petter
4-1 Lukas ass Ludde
5-1 Petter ass Ville
6-1 Trad ass Wilmer
7-2 Melle ass Alex

//Tränarna
Knapp förlust mot Osby
2020-02-23 07:21
Förra året skiljde de två divisioner mella Sibbhult o Osby, igår va de en stolpträff ifrån oavgjort.

Läget från start: Noah L - Melvin, Gabbe, Erik, Piddi- Ea,  Wilmer- Ola, Wille, Melker- Albin
Bänken: Stenis, Petter, Hakim, Farsa

Första halvlek är jämn, även om Osby har lite mer boll än oss. De blåser rejält och gör de lite svårspelat för båda lagen. Osby gör halvlekens enda mål efter lite slarv av oss och en bra djupledsboll. Mycket mer än så skapar inte något av lagen.

Andra halvlek är lite öppnare, men de mesta av spelet sker på mittplan utan att något av lagen kan ta sig till några farliga lägen. Osby vill rulla boll, men vi ligger bra i våra positioner och försöker ge dom lite tid och utrymme. Med 15 kvar lyckas Osby kontra in 2-0 när vi än en gång inte lyckas döda ett anfall utan får en omställning mot oss.
Men med 5 min kvar reducerar Abbe efter ett mycket fin förarbete av Gabbe!
2-1 blir slutresultatet och jag tycker det finns mycket att vara nöjda över, framförallt i försvarsspelt. Sen finns det en del i det egna spelet där det brister, tempo o beslutsfattning bl.a. Men vi är på rätt väg och jobbar vidare med träning på måndag och sedan blir de match mot Älmhult på Vallen på onsdag.
Extra plus till Noah L som ställer sig i målet o gör de riktigt bra. Också plus till Gabbe, Ea o Wilmer (till hans röda) som gör de riktigt bra i det defensiva spelat och vinner mycket boll.
Referat: Sibbhults Idrottsförening - IFK Knislinge
Vinst i första träningsmatchen för året
2020-02-15 19:10
6 grader varmt och duggregn, ändå lockades ett större antal människor till Färevallen på lördagsmorgonen. Kul med det stora intresset kring lagen i kommunen.
Slutresultatet blev vinst för Sibbhults killarna i årets första match, jag tycker att vi tar tag i taktpinnen ifrån start och visar många bra kombinationer. Det är en helt klart godkänd insats ifrån killarna i laget, vi såväl som Knislinge har låg medelålder, vilket skiner igenom vid vissa tillfällen.
Vi önskar Knislinge lycka till i serien och blickar fram emot nästa helgs motstånd IFK Osby.
Målskyttar:
Ola L 2
Lukas J 2
Nisse 1
Nyförvärv nr. 9!
2020-01-20 15:01
Vi kan gladeligen presentera Fares som det senaste tillskottet i truppen.

Först och främst välkommen till klubben, hur känns det?
Jag är väldigt taggad att göra mitt bästa!

Du har varit och tränat en del med oss på sistone, vad var det som gjorde att valet föll på Sibbhult?
Jag hittade intresse från tränarna och jag uppskattar det, jag såg att klubben stöder och uppmuntrar spelarna, det jag gillar mest av detta är att de flesta spelarna i laget är unga
för att det underlättar kommunikationen mellan oss.

Vad är dina personliga målsättningar för året?
För att ge en positiv bild av mitt land och sätta ett intryck med laget, jag kommer att ge allt jag har i övningarna och på matcherna för att behaga tränaren först, utveckla min nivå.
Välkommen tillbaka Gabriel!
2019-12-16 20:28

NYFÖRVÄRV NUMMER 8!!
Låt oss äntligen få presentera nyförvärv nummer 8!! Gabriel "Masen" Granqvist är äntligen klar!
Noah är tillbaka!
2019-12-09 21:12

NYFÖRVÄRV nummer 7!!!
Då kan vi äntligen presentera  Noah Lindecrantz som nyförvärv nummer 7!
Lukas klar!
2019-12-09 19:17

NYFÖRVÄRV nummer 6!!!
Låt oss att äntligen få presentera mannen själv, Lukas Johansson.